Ο Οργανισμός Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΝΓΕΕ) Κύπρου διοργάνωσε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση με θέμα «Dress to Success». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δώσει απλές και γρήγορες συμβουλές στις νέες γυναίκες όσον αφορά στο ντύσιμο, μακιγιάζ καθώς και σε θέματα επαγγελματικής επικοινωνίας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος της ΚΟΓΕΕ κα Αλεξάνδρα Γαλανού.

Αρχή στην εκδήλωση έκανε η Μαρίνα Παπαδοπούλου με την παρουσίαση «Η ενδυμασία της γυναίκας επαγγελματία». Η παρουσίαση/ fashion show περιελάμβανε πρακτικές λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς και συμβουλές για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν σύντομες συμβουλές για γρήγορο μακιγιάζ από την κα Παπασάββα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της κας Άντρης Πέντα «Επαγγελματική Επικοινωνία» κατά την οποία δόθηκαν στις παρευρισκόμενες κατευθυντήριες γραμμές για τη σωστή στάση του σώματος καθώς και για μη-λεκτική επικοινωνία (body language).

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΓΕΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), αντιπρόσωποι των τοπικών ΟΓΕΕ (Οργανισμών Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών) καθώς και πλήθος επαγγελματιών και επιχειρηματιών γυναικών. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενή χορηγία των Linea Marina Fashion, Zambartas Wineries, Graphimagination Studios, Beauty Spa Papasavva, Penta Marketing Art, EVENTS by Angeliki.

Φωτογραφίες απο το Σεμινάριο

Σχετικά Έντυπα

Πρόσκληση

Δελτίο τύπου