Ο Οργανισμός Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΝΓΕΕ) Κύπρου διοργάνωσε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, με μεγάλη επιτυχία, σεμινάριο με θέμα «Get the right job by getting it right». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δώσει συμβουλές σε νέους και νέες που αναζητούν εργασία για το πώς να ετοιμάσουν κατάλληλα το βιογραφικό τους καθώς επίσης και τι πρέπει να προσέξουν κατά τη διάρκεια προσωπικής συνέντευξης. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρόεδρος της ΚΟΓΕΕ κα Αλεξάνδρα Γαλανού και η πρόεδρος της ΟΝΓΕΕ κα Αθηνά Θεοδώρου.

Το κύριο μέρος του σεμιναρίου παρουσίασαν οι Χρυσάνθη Δανού (Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού – Cyprus Trading Corporations Plc), Παναγιώτης Θρασυβούλου (Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Ποιότητας – UNICARS) και Μάριος Χριστοφόρου (Βοηθός Διευθυντής Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού – Deloitte).

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν δύο σύντομες παρεμβάσεις. Η πρώτη από την κα Σύλια Χατζηχριστοδούλου, Διευθύνον Σύμβουλος Grant Expert Consultants και Αντιπρόεδρο της ΟΝΓΕΕ η οποία μίλησε για τα προγράμματα επιχορήγησης εργοδοτών για εργοδότηση νέων και ανέργων. Η δεύτερη παρέμβαση έγινε από την κα Ντίνα Κωνσταντίνου Μέλος του Συμβουλίου της ΟΓΕΕ Λεμεσού η οποία μίλησε για τις εμπειρίες της όσον αφορά στο πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneurs.

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν κατ’ ιδίαν συμβουλές από τους ομιλητές όσον αφορά στο βιογραφικό τους.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΓΕΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), αντιπρόσωποι των τοπικών ΟΓΕΕ (Οργανισμών Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών) καθώς πλήθος νέων, φοιτητών και αποφοίτων. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενή χορηγία των Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, UNICRS και Graphimagination Studios.

Φωτογραφίες απο το Σεμινάριο

Σχετικά Έντυπα

Πρόσκληση

Δελτίο τύπου