Ο Οργανισμός Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΝΓΕΕ) Κύπρου διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010, με μεγάλη επιτυχία, σεμινάριο με θέμα «Στόχευσε την Επιτυχία!». Ομιλητές στο σεμινάριο ήταν η Προπονήτρια Ζωής κα. Άννη Παττίχη, ο Υποκινητής Ανθρώπινου Δυναμικού και Συγγραφέας κος Μιχάλης Βιράρτη και η Συγγραφέας Νίκη Πυθαρίδη.

Η κα. Παττίχη παρουσίασε μυστικά της επιτυχίας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ενέπνευσε το κοινό για τη δύναμη της θετικής αντιμετώπισης καταστάσεων. Ο κος Βιράρτη παρουσίασε το βιβλίο του, καθώς και χρήσιμες τεχνικές για επιτυχή στοχοθέτηση και επιτυχή επίτευξη στόχων. Η κα. Πυθαρίδη αναφέρθηκε στη δική της επιτυχή επίτευξη του στόχου της να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΓΕΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), αντιπρόσωποι των τοπικών ΟΓΕΕ (Οργανισμών Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), αντιπρόσωποι της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ καθώς και πλήθος κόσμου. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σχετικά Έντυπα

Πρόσκληση

Δελτίο Τύπου