Συνέντευξη της προέδρου της ΟΝΓΕΕ στο Newsit.com.cy

Στη δύσκολη εποχή που η διανύει η Κύπρος, με το ποσοστό των ανέργων γυναικών να ξεπερνά το 50% του συνολικού ποσοστού των ανέργων όπως ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου, ο Οργανισμός Νέων Γυναικών Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών Κύπρου απλώνει ένα χέρι βοήθειας στις νέες κοπέλες επιχειρηματίες και επαγγελματίες.
Το newsit.com.cy,στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για θέματα εργασίας, φιλοξενεί την Πρόεδρο του Οργανισμού Νέων Γυναικών Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών Κύπρου, Μαρία Σωκράτους, η οποία κατατοπίζει τις νέες γυναίκες για το σκοπό της οργάνωσης, πως μπορούν να βοηθηθούν αλλά και πώς μπορούν να απευθυνθούν σε αυτόν.

Ο Οργανισμός, είναι ένας ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος υπάγεται στην Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ). Προσφέρει στα μέλη του ευκαιρίες για δικτύωση, εκμάθηση μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και άλλων δραστηριοτήτων, κοινωνικοποίηση και βοήθεια προς την κοινωνία ενώ πολλές φορές εντοπίζει και θέσεις εργασίας τις οποίες αποστέλλει στα μέλη του με στόχο την ταχύτερη εξεύρεση εργασίας.

Πλήρης συνέντευξη εδώ