Πρόεδρος: Μαρία Σωκράτους
Η Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στον Κλάδο Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στο Marketing/Management. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MA) στον κλάδο European Politics, Business and Law και (MSc) στον κλάδο Human Resource Management and Development. Βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης Διδακτορικού (Phd) στον κλάδο Management. Εργάζεται στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στον Τμήμα Στρατηγικής για θέματα Τουρισμού της Υπαίθρου, Εσωτερικού Τουρισμού, Θρησκευτικού Τουρισμού και έχει καθημερινή τριβή με τις πολιτικές και τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ειδικά όσον αφορά τα Διαρθρωτικά Ταμεία.

Αντιπρόεδροι:

Μύρια Κουσιαππή
Η Μύρια Κουσιαππή εργάζεται στη Deloitte Ltd από το Φεβρουάριο 2010. Ως Σύμβουλος στο Τμήμα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων ασχολείται με τον έλεγχο διαδικασιών διαχείρισης κινδύνου για επιχειρήσεις, καθώς και με την εφαρμογή ελέγχων σχετικών συστημάτων. Κατέχει επίσης εμπειρία στη διαχείριση έργων και ετοιμασία επαγγελματικών σχεδίων για στρατηγική εταιρειών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Research Analyst σε ερευνητική-συμβουλευτική εταιρεία στο Λονδίνο (Frost & Sullivan) με σκοπό την ολοκλήρωση έρευνας πεδίου για διάφορες βιομηχανίες, αλλά και ως Διαχειριστής Προγραμμάτων σε ερευνητικό οργανισμό στην Κύπρο. Κατέχει Πτυχίο Πληροφορικής από το Cyprus College και Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Έργων, από το Queen Mary University του Λονδίνου.


Μαρκέλλα Αντωνοπούλου
Η Μαρκέλλα είναι κάτοχος πτυχίου BA in European Studies & Modern Languages από το University of Manchester, καθώς και Μεταπτυχιακού MSc in International Employment Relations & Human Resource Management από το London School of Economics & Political Sciences (LSE). Επιπρόσθετα, έχει αποκτήσει Δίπλωμα με εξειδίκευση στον τομέα Πολιτικών Επιστημών από το Institut d’Etudes Politiques de Paris (Sciences-Po Paris). Εργάζεται στην Deloitte Κύπρου ως Σύμβουλος σε θέματα Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ), παρέχοντας υπηρεσίες τόσο σε τοπικούς όσο και διεθνείς οργανισμούς. Τομείς εξιδείκευσης συπεριλαμβάνουν Υπηρεσίες Επιλογής & Πρόσληψης Στελεχών, Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Προσωπικού, Πρακτικές Διαχείρισης της Απόδοσης, Πρακτικές Αναγνώρισης & Επιβράβευσης, Έλεγχος σε θέματα ΔΑΔ, Μελέτες Αναδιοργάνωσης και το Πρότυπο Investors in People (IIP), με στόχο την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του εκάστοτε οργανισμού.


Γραμματέας: Νάταλη Αντωνιάδου
Η Νάταλη σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστημίου του Lancaster στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάζεται στην Deloitte Κύπρου στο γραφείο Λευκωσίας και κατέχει τη θέση του βοηθού στο ελεγκτικό τμήμα. Ασχολείται τόσο με τοπικούς και διεθνείς πελάτες σε εμπόριο, επενδύσεις και στο ναυτιλιακό τομέα. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς της,έχει αποκτήσει τον επαγγελματικό τίτλο του ACA και έχει γίνει ορκωτός λογιστής.

Ταμίας: Άντρια Χ”Γεωργίου
Η Άντρια είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο (BA Accounting & Finance) και εργάζεται στην Deloitte Limited. Είναι στο τμήμα των ελεγκτικών υπηρεσιών όπου ολοκληρώνει την εκπεαίδευση της για τον επαγγελματικό τίτλο του Chartered Accountant. Ασχολείτε κυρίως με επενδυτικούς πελάτες σε διεθνές επίπεδο. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείτε με την δημιουργεία κοσμημάτων, ζωγραφική και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα χορού.

Μέλη

Ελοίζα Σαββίδου
Η Ελοίζα είναι συν-ιδρυτής και συνέταιρος στη δικηγορική εταιρεία Βρυωνίδου και Σαββίδου ΔΕΠΕ. Ειδικέυεται σε θέματα εμπορικού, φορολογικού και εταιρικού δικαίου καθως και σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και επιχειρηματικότητας.
Εκτός απο δικήγορος η Ελοιζα είναι εγγεγραμένη ορκώτη λογίστρια (Chartered Accountant, ICAS, UK), έχοντας προηγούμενος εργαστεί στο ελεκτικό γραφειο της Ernst & Young LLP, σε Λονδίνο, ΗΒ και Βοστώνη, ΗΠΑ.
Επίσης είναι επισκέπτρια λέκτορας στο IBS Intercollege και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα παρέχοντας σείρα διαλέξεων και μαθημάτων σε επαγγελματίες και φοιτητές.
Η Ελοίζα κατεχει ΒΑ και Masters in Law από το πανεπιστήμιο του Bristol (UK).

Στάλω Κακουλλή
Η Στάλω εργάζεται στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών της PricewaterhouseCoopers. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθως έχει τύχει επαγγελματικής εκπαίδευσης από την οποία απέκτησε τον τίτλο Associate Chartered Accountant. Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Ειρήνη Αντωνίου
Η Ειρήνη είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στον Κλάδο Κοινωνικής Ψυχολογίας. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων (MSc) στους κλάδους της Κοινωνικής Ψυχολογίας και Management in Organisations. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης Διδακτορικού στον κλάδο Social Sciences. Έχει οκταετή πείρα (Κύπρο και εξωτερικό) ως λέκτορας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές εταιρείες στον τομέα του Human Resource Consulting. Έχει προγραμματίσει και διεξάγει εκπαιδευτικές έρευνες στους κλάδους: Psychology και Human Resource Management.

Μαρία Χρυσοστόμου
Η Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στον κλάδο Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου και μεταπτυχιακού τίτλου (MA) στον κλάδο Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά. Από τον Ιούνη του 2007 εργάζεται στη PricewaterhouseCoopers Ltd, όπου εργάστηκε στο τμήμα Global Compliance Services για ένα χρόνο και τώρα στο Tax department. Η Μαρία έχει επίσης αποκτήσει τον επαγγελματικό τίτλο του Chartered Accountant in ICAEW.

Ηρώ Συμεού
Η Ηρώ είναι κάτοχος πτυχίου στον κλάδο Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση στη Λογιστική, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει επίσης τον επαγγελματικό τίτλο Chartered Accountant (ACA) και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Εργάζεται στην Centaur Trust Services (Cyprus) Ltd ως Assistant Manager στο Τμήμα Διαχείρισης επιχειρησιακού κινδύνου και Διασφάλισης ποιότητας και Φορολογικών συμβούλων (Assurance and Tax Advisory). Ασχολείται με θέματα εκτίμησης κινδύνου πελατών, καθώς και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για φορολογικά και άλλα επιχειρησιακά θέματα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών της Deloitte Ltd, φθάνοντας μέχρι το βαθμό του Assistant Manager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Βασιλική Σαββοπούλου
Η Βασιλική είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και του Τμήματος European Studies: Translational and Global Perspectives στο Katholieke Universiteit Leuven. Μετά την πρακτική της άσκησης στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Κύπρο, δούλεψε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης ευρωβουλευτή. Από το 2010 εργοδοτείται από τον όμιλο Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. και εμπλέκεται ενεργά σε έργα προώθησης της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, αποτέλεσε το κύριο μέλος της συντονιστικής ομάδας του Support Office of Erasmus for Young Entrepreneurs (DG Enterprise and Industry ). Σήμερα είναι η συντονίστρια της ομάδας έργου του Γραφείου Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό Κόσμο στο Πανεπιστημίου Κύπρου.