Πρόεδρος: Νάταλη Αντωνιάδου
NatalyΗ Νάταλη σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστημίου του Lancaster στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάζεται στην Deloitte Κύπρου στο γραφείο Λευκωσίας τα τελευταία 5 χρόνια και κατέχει τη θέση του βοηθού διευθυντή (Assistant Manager) στο ελεγκτικό τμήμα. Ασχολείται τόσο με τοπικούς και διεθνείς πελάτες σε εμπόριο, επενδύσεις και στο ναυτιλιακό τομέα. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς της,έχει αποκτήσει τον επαγγελματικό τίτλο του ACA και έχει γίνει ορκωτός λογιστής. Στην Deloitte είναι μέρος της επιτροπής Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Social Responsibility) και της ομάδας σεμιναρίων για τους εκπαιδευόμενους υπαλλήλους της Εταιρείας.


Αντιπρόεδροι:
Άντρια Χατζηγεωργίου
AntriaΗ Άντρια είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο (BA Accounting &Finance) και κατέχει τον επαγγελματικό τίτλο Chartered Accountant (ACA). Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, και εργάζεται στο Τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών της Deloitte Ltd ως Assistant Manager. Ασχολείται κυρίως με επενδυτικούς πελάτες σε διεθνές επίπεδο. Είναι μέρος της επιτροπής Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Social Responsibility) της Deloitte Ltd καθώς και της ομάδας σεμιναρίων για τους εκπαιδευόμενους υπαλλήλους της Εταιρείας. Στον ελεύθερο της χρόνο παρακολουθεί μαθήματα χορού.


Βασιλική Σαββοπούλου
celiaΗ Βασιλική είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και του Τμήματος European Studies: Translational and Global Perspectives στο Katholieke Universiteit Leuven. Μετά την πρακτική της άσκησης στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Κύπρο, δούλεψε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης ευρωβουλευτή. Από το 2010 εργοδοτείται από τον όμιλο Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. και εμπλέκεται ενεργά σε έργα προώθησης της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, αποτέλεσε το κύριο μέλος της συντονιστικής ομάδας του Support Office of Erasmus for Young Entrepreneurs (DG Enterprise and Industry ). Σήμερα είναι η συντονίστρια της ομάδας έργου του Γραφείου Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό Κόσμο στο Πανεπιστημίου Κύπρου.


Γραμματέας: Άντρη Προδρόμου
antriΗ Άντρη Προδρόμου είναι κάτοχος πτυχίου BA Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου LLM in European Union Law από το University of Essex.Εργάζεται στο Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος ως Επιστημονικός Συνεργάτης με ειδίκευση στη συλλογή, ταξινόμηση, ψηφιοποίηση και ασφαλή φύλαξη αρχειακού υλικού του Τάσσου Παπαδόπουλου. Ανάμεσα στα καθήκοντα της είναι και ο χειρισμός του Πρωτοκόλλου, η οργάνωση διαλέξεων, εκδηλώσεων σεμιναρίων και συνεδρίων. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την εκμάθηση ξένων γλωσσών (Ρώσικα και Τούρκικα) καθώς έχει ενεργό συμμετοχή ως εθελόντρια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως ο ΠΑΣΥΚΑΦ, Ερυθρός Σταυρός,Europa Donna,Αγκαλιάζω με συμμετοχή σε εκδηλώσεις, εράνους και συνέδρια.


Ταμείας: Ηρώ Συμεού
EroΗ Ηρώ Συμεού είναι κάτοχος πτυχίου στον κλάδο Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση στη Λογιστική, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατέχει επίσης τον επαγγελματικό τίτλο Chartered Accountant (ACA) και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Εργάζεται στην Centaur Trust Services (Cyprus) Ltd ως Assistant Manager στο Τμήμα “Assurance and Tax Compliance”. Ασχολείται με θέματα εκτίμησης κινδύνου πελατών, καθώς και συμμόρφωσης πελατών για φορολογικά και άλλα επιχειρησιακά θέματα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών της Deloitte Ltd, φθάνοντας μέχρι το βαθμό του Assistant Manager.


Μέλη
Μαρκέλλα Αντωνοπούλου
markellaΗ Μαρκέλλα είναι κάτοχος πτυχίου BA in European Studies & Modern Languages από το University of Manchester, καθώς και Μεταπτυχιακού MSc in International Employment Relations & Human Resource Management από το London School of Economics & Political Sciences (LSE). Επιπρόσθετα, έχει αποκτήσει Δίπλωμα με εξειδίκευση στον τομέα Πολιτικών Επιστημών από το Institut d’Etudes Politiques de Paris (Sciences-Po Paris). Εργάζεται στην Deloitte Κύπρου ως Σύμβουλος σε θέματα Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ), παρέχοντας υπηρεσίες τόσο σε τοπικούς όσο και διεθνείς οργανισμούς. Τομείς εξιδείκευσης συπεριλαμβάνουν Υπηρεσίες Επιλογής & Πρόσληψης Στελεχών, Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Προσωπικού, Πρακτικές Διαχείρισης της Απόδοσης, Πρακτικές Αναγνώρισης & Επιβράβευσης, Έλεγχος σε θέματα ΔΑΔ, Μελέτες Αναδιοργάνωσης και το Πρότυπο Investors in People (IIP), με στόχο την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του εκάστοτε οργανισμού.


Μαρία Χρυσοστόμου
MariaΗ Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στον κλάδο Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου και μεταπτυχιακού τίτλου (MA) στον κλάδο Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά. Από τον Ιούνη του 2007 εργάζεται στη PricewaterhouseCoopers Ltd, όπου εργάστηκε στο τμήμα Global Compliance Services για ένα χρόνο και τώρα στο Tax department. Η Μαρία έχει επίσης αποκτήσει τον επαγγελματικό τίτλο του Chartered Accountant in ICAEW.


Μαρίνα Παντελίδου
MarinaH Μαρίνα Παντελίδου εργάζεται στην Deloitte Ltd. Είναι στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών όπου είναι και στο στάδιο ολοκλήρωσης του επαγγελματικού τίτλου ορκωτού λογιστή (ACA). Ασχολείται με τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Λογιστική (Bsc Economics and Accounting) στο πανεπιστήμιο του Southampton όπου ήταν αντιπρόεδρος του τμήματος κοινωνικών επιστημών και εκπρόσωπος των διεθνών φοιτητών (International students representative at the Students Union).


Άντρη Κυπριδήμου
Andrie photoΗ Άντρη σπούδασε Νομική (LLB Hons) στο Kingston University London, όπου συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο με διατριβή στις Διαλύσεις Εταιρειών και Πτωχεύσεις (2010). Ακολούθως εργάστηκε για ένα χρόνο στο δικηγορικό γραφείο Παπαντωνίου & Παπαντωνίου ΔΕΠΕ και για άλλα δύο χρόνια στο δικηγορικό γραφείο Π.Παπαγεωργίου & Σια, ενώ παράλληλα απέκτησε και την άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος. Από το 2011 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Το 2013 ίδρυσε το δικό της δικηγορικό γραφείο που ασχολείται κυρίως με εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, συμβάσεις, προσωπική κι εταιρική αφερεγγυότητα, διαχειρίσεις, ανάκτηση χρεών, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, οικογενειακό δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα. Συνεργάστηκε με εγχώριες εμπορικές εταιρείες και εταιρείες διεθνών δραστηριοτήτων, τραπεζικά και συνεργατικά ιδρύματα της Κύπρου, δικηγορικά γραφεία σε Ελλάδα, Ρωσσία και Μεγάλη Βρετανία και ελεγκτικούς οίκους. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την ιστιοπλοΐα και το σκι.


Βικτωρία Νεοφυτίδου
VictoriaΗ Βικτωρία είναι κάτοχος πτυχίου BA Οικονομικής Αναπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Financial Services από το Cyprus Institute of Management καθώς και του Advanced Certificate στο Legal Framework του Financial Services απο το Chartered Institute for Securities & Investments. Εργάζεται στην Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεος στο τμήμα της Διεθνής Τραπεζικής (International Business Banking). Μιλαει τρείς γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Ρωσσικά και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την εκμάθηση Ισπανικών.