Πρόεδρος-Αθηνά Θεοδώρου:
Η Αθηνά είναι Ανώτερη Σύμβουλος στη Deloitte Ltd και παρέχει χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες σε διάφορους τομείς της οικονομίας. Προηγουμένως, δούλεψε για τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατέχει πτυχιακό και μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά Οικονομικά και Επιχειρήσεις. Ασχολείται και με άλλους οργανισμούς, όπως το Junior Chamber International.

Αντιπρόεδροι:
Νάταλι Νικολάου
Η Νάταλι εργάζεται στο γραφείο του Προέδρου στην Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου όπου είναι υπεύθυνη για τη διεκπεραίωση και συντονισμό δια-τμηματικών projects. Επίσης διδάσκει στο Cyprus International Institute of Management ως επισκέπτρια λέκτορας. Προηγουμένως έχει εργαστεί στις Η.Π.Α και Η.Β. ως αναλυτής στο Τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής για Αναδυόμενες Αγορές στη JPMorgan και ως σύμβουλος επιχειρήσεων και στρατηγικής στη McKinsey & Company. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Princeton University και Διεύθυνση Επιχειρήσεων στο Harvard Business School.

Σίλια Χατζηχριστοδούλου
Η Σίλια είναι η ιδρυτής και Γενική Διευθύντρια της εταιρείας GrantXpert Consulting Ltd, η οποία στελεχώνεται από εξειδικευμένους σύμβουλους επιχειρήσεων, με μακρόχρονη εμπειρία στην υποβολή προτάσεων και υλοποίηση έργων από χρηματοδοτούμενα προγράμματα της Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Η Σίλια έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Ευρωπαϊκών και εθνικών ερευνητικών έργων (πέραν των 50), έχοντας το ρόλο είτε της ερευνήτριας είτε της συντονίστριας της οικονομικής διαχείρισης του έργου. Κατά την περίοδο 2005-2009 έχει εργαστεί στο Κέντρο Ερευνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ως υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων επιχορήγησης.
Η Σίλια σπούδασε στο London School of Economics and Political Science (BSc Accounting & Finance), αποφοιτώντας με άριστα. Στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (MPhil in Management Studies), αποφοιτώντας με έπαινο. Πολύ σύντομα θα ολοκληρώσει το διδακτορικό της σε θέματα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών στο Πανεπιστήμιο του Sheffield.

Γραμματέας-Ράνια Τραϊφόρου
Γεννημένη και μεγαλωμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ράνια εχει Ελληνική καταγωγή (Πειραιώτισσα). Η Ράνια μετακόμισε στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2009 μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της στην Οξφόρδη. Απο το Δεκέμβριο του 2009 εργάζεται στο CIPA, Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδυτών, στον τομέα της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Προώθησης των Κύπρος ως Επενδυτικός Προορισμός.
Παντα δραστήρια σε οργανισμούς και “interest groups”, η Ράνια εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου του ΟΝΓΕΕ Κύπρου στις αρχές του 2010.Η Ράνια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο MBA απο το Saïd Business School του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και έχει ένα διπλό πτυχίο BSc., σε Business Operations and Marketing απο το University of Μaryland.

Ταμίας-Νίκη Ευαγγέλου-Κληρίδου
Η Νίκη είναι Senior Summit Producer στην εταιρεία marcus evans, όπου είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας, για την ανάπτυξη των θεμάτων και του προγράμματος συνεδρίων, και την πρόσκληση και εξασφάλιση συμμετοχής επιφανών ομιλητών στα εν λόγω συνέδρια τα οποία απευθύνονται σε ανώτατα στελέχη του χρηματοοικονομικού τομέα σε Πανευραπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η Νίκη είναι κάτοχος πτυχίου BS, στο κλάδο Επιχειρήσεων και Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων από το Clarkson University και μεταπτυχιακού ΜΑ, στο κλάδο Διεθνών Σχέσεων από το Columbia University.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων-Μαρία Σωκράτους
Η Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στον Κλάδο Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στο Marketing/Management. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MA) στον κλάδο European Politics, Business and Law και (MSc) στον κλάδο Human Resource Management and Development. Βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης Διδακτορικού (Phd) στον κλάδο Management. Εργάζεται στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στον Τμήμα Στρατηγικής για θέματα Τουρισμού της Υπαίθρου, Εσωτερικού Τουρισμού, Θρησκευτικού Τουρισμού και έχει καθημερινή τριβή με τις πολιτικές και τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ειδικά όσον αφορά τα Διαρθρωτικά Ταμεία.

Υπεύθυνη Νομικών Θεμάτων-Χριστιάνα Κληρίδου
Η Χριστιάνα είναι στέλεχος στη δικηγορική εταιρεία Νίκη Κληρίδου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., που ιδρύθηκε το 1982. Έχει εργαστεί επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία ναυτιλιακού δικαίου και έχει διδάξει εμπορικό δίκαιο. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και είναι επίσης εγγεγραμμένη στο SolicitorsRegulationAuthority του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η Χριστιάνα έχει ειδίκευση στα δικαιώματα των γυναικών, στα οποία έχει επικεντρωθεί με δύο μεταπτυχιακά στους τομείς του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού δικαίου, ενώ πέραν της δικαστηριακής δικηγορίας, αυτήν την περίοδο γράφει διδακτορική μελέτη με θέμα «Διακρίσεις λόγω φύλου στο χώρο εργασίας στην Κύπρο».
Η Χριστιάνα έχει πολλά ενδιαφέροντα και της αρέσει να παίζει πιάνο, να ταξιδεύει και να κάνει κοσμήματα.

Μέλη:
Ορτάνζα Σεκέιρα:
Η Ορτάνζα εργάζεται στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών της Deloitte Limited. Είναι απόφοιτος του London School of Economics (BSc Accounting & Finance) και ολοκληρώνει την εκπαίδευση της για τον επαγγελματικό τίτλο του Chartered Accountant. Είναι ενεργό μέλος άλλων συμβουλίων όπως του CCASS (trainee Chartered Accountants) κτλ. Ανάμεσα σε πολλές άλλες δραστηριότητες, ασχολείται με την ποίηση και ζωγραφική ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα χορού.

Νάταλη Αντωνιάδου:
Η Νάταλη σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστημίου του Lancaster στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάζεται στην Deloitte Κύπρου στο γραφείο Λευκωσίας και κατέχει τη θέση του βοηθού στο ελεγκτικό τμήμα. Ασχολείται τόσο με τοπικούς και διεθνείς πελάτες σε εμπόριο, επενδύσεις και στο ναυτιλιακό τομέα. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς της, προσπαθεί να αποκτήσει τον επαγγελματικό τίτλο του ACA για να γίνει ορκωτός λογιστής και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της.